Aszisztens, szakaszisztens szeretnék lenni az egészségügyben. Hol lehet ilyent végezni?
Francokat!!!
10 hónapos tanfolyamokat szerveznek az eü szakképző iskolák. Érdeklődj ott. Ezek OKJ-s képzések.
Nekem is ilyen van ápolói végzettség ezzel dolgozhatsz asszisztensként. Ha valamilyen szakasszisztens szeretnél lenni akkor van ráképzés, vagy külön olyan képzés. De ezt a helyi sulitól kérdezd meg,mert minden évben a jelentkezők számától függően változik,hogy mit tudnak indítani. S ha még nincs semmilyen szakmád ingyenes. Mert első szakma szerzése ingyenes.
Kistarcsán a Flór Ferenc Iskolában, itt ráképzés is van. Vagy a Batthyány-Strattmann László gimnázium és Eü iskola. Itt 2 év alatt nappalin megszerezheted,de lehet, hogy van esti tagozata is. Kérdezd meg. Sok szerencsét. Nagyon szép szakma, csak nincs megfizetve.
Egy 17 éve eü-ben dolgozó.
Szia!
Tolna megyében két helyne érdeklődj.. 1 Szekszárdon a SYzent lászló szakközép éa azakiskola... óriás intézmény eü szakközepében... Ez a Semmelweis utcában vna.. ez volt régen az eü szakközép.
A másik dombóvár itt is a volt vagy mostani ( Attól függ minek nevezik) eü szakközépben.
Címeket pntzosan nem tudok de interneten boztosan megtalálaod...
Aztán esteleg indítanak valamiylen sulin belül Bonyhádonm Tamásiban.
Nem tudom már régen eljöttem tolűnából... de Szekszárdon tanultam anno ápolónak.
Van nwhéz része éa vna köníwbb ha nagyon akaraod biztosan megtudod csináltni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!