Hol tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
11-es vagyok,egy gimibe járok biosz-kémia fakton.A kémiátt jobban kedvelem,de emellett a matekot is csípem. 2 éven át SOTE-ÁOK-ra akartam jelentkezni,de kiábrándultam egy kicsit a bioszból. Most a BME/VBK-vegyészmérnöki szakjára(?!) szeretnék jelentkezni.
Vélemények?Tapasztalatok? Köszi
2016. ápr. 10. 21:49
1/1 anonim válasza:
Javaslom a vegyészmérnökit, kémia szakot is. Ausztriában a gyógyszergyárak sokat fizetnek. Vannak ilyen végzettségű rokonaim ott. Németül tudni kell. Ha az angolt is beszéled, akkor még többet fizetnek. A gyógyszerészen, fogorvosin is gondolkodnék a helyedben. A biológiával is el lehet ott helyezkedni, Magyarországgal ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!