Igaz, hogy mesterképzésre jelentkezésnél elég benyújtani a diplomaigazolást és a nyelvvizsgát?
szóval nem szükséges, hogy maga a diploma már ki legyen állítva?
Szte-ről van szó, egy keresztfélévestől hallottam, hogy mikor diplomát kapott, már egy hónapja elkezdte a mestert...
Tekintve, hogy a legtöbb szakon a diplomaosztó a dokumentumpótlási határidő után van (nálunk pl. július végén van a diplomaosztó és július 12. a határidő...), nyilvánvaló, hogy nem mindenki tudja időben csatolni a diplomáját. Ilyen esetben természetesen az oklevélről kiállított igazolólapot (és az oklevél eredményéről kiállítottat) kell benyújtani.
De egyébként nem mindenhova elég a diplomaigazolás és a nyelvvizsga, vannak szakok, ahova külön egyéb dokumentumok is kellenek.
köszönöm a választ, nekem a nyelvvizsgával van gondom, mert a május 20-i határidőre nem lesz kiállítva, de a hiánypótlási határidőre meg igen, de diploma addigra nem lesz kiállítva
az én szakom nem olyan "veszélyes", hogy bármi más dokumentum kelljen, alapszakra teljesen épülő mesterre mennék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!