Kisribizli kérdése:

Mi legyek, ha felnövök?

Figyelt kérdés

-13 éves lány vagyok

-imádom az állatokat

-kis farmon élek

-4-5-ös tanuló vagyok

-védem a természetet és az állatokat

-nagy az érdeklõdési köröm

Milyen szakmát ajánlanátok?

Gondolkoztam rajta, hogy állatorvos leszek, de elájulok ha meglátok egy csepp vért.

Tanár is akartam lenni, de nem jön be annyira. Anyáék mindig mondják, hogy irodista legyek. Nekem nem igazán tetszik. Mondták azt is, hogy az legyek ami akarok. Nem erõltetik.

Pszihológus is akartam lenni, de eluntam tõlle.

Akkor mi legyek? (Gimibe mennék)

Elõre is köszönöm szépen!

2016. ápr. 5. 09:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A valóság az, hogy a legtöbb ember semmit se akar csinálni, és aki igen, annak ott tesznek keresztbe ahol tudnak.

Aki úgy gondolkodik, hogy nem csinálok semmit, mert mi lesz, ha később nem lesz haszna, az fogja a legjobban megszívni később.

Az orvosin sem tanítanak latint, csak tudni kell pár szót, amiket könnyebb megtanulni, ha már előtte tudjuk a ragozást. Ez csak egy példa, miért érdemesebb otthon tanulni, mint a suliban.

2016. ápr. 5. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:

kisribizli:

Mire elkezdesz dolgozni, addigra teljesen más lesz a fontos számodra.

Minnél több időt tölts a szabadban, családdal, a munkáddal minnél több emberen/állaton segíts, és ne olyan legyen ahol egésznap hazudnod kell vagy megkeseredett emberekkel keljen dolgozni.

Eladóként is boldog lehetsz, csak akkor jobb erőnlétet kell szerezni fiatal korban.

2016. ápr. 5. 16:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Azóta mi lett?

Most kb 17 lehetsz.

Középsuli 10. osztályban lehetsz kb.

2020. jan. 2. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!