Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szakács szakma tanulásához...

Szakács szakma tanulásához nagyon kell az, hogy ne legyen gerincferdülés?

Figyelt kérdés
Első helyen megjelöltem a szakács szakmát. Ott nagyon nézik a gerincferdülést ?:/ S alakú a gerincem

2016. ápr. 3. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem nézik. Más kérdés, hogy nem fogsz tudni dolgozni a szakmában.
2016. ápr. 3. 22:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :)
2016. ápr. 3. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Fáj a hátad?
2016. ápr. 4. 07:28
 4/10 anonim ***** válasza:
és ha rákeresnél itt a gerincferdülésre, hogy elmúljon?
2016. ápr. 4. 13:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem szokott fájni a hátam
2016. ápr. 4. 20:31
 6/10 bumbi02 ***** válasza:

Mi az, hogy nem tud dolgozni majd a szakmában? Dehogynem lehet gerincferdüléssel is dolgozni.

Viszont. Érdemes lenne elmenned illetékes orvoshoz, hogy megállapítsa mitől van gerincferdülésed. Nagyon sokszor a lúdtalp a kiváltó ok, amin segíthet egy jó talpbetét.

Saját tapasztalatból mesélek, mert nekem is gerincferdülésem van, illetve lúdtalpam, és a helytelen testtartástól, és a rengeteg munkától már elég komoly hátfájásaim vannak, pedig 23 éves vagyok. Ezért ajánlom, hogy már rögtön az elején okosan kezdj hozzá. De nem kizáró ok, és nem fog gátolnia munkában.

2016. ápr. 9. 23:34
 7/10 anonim ***** válasza:

bumbi02:

Ezért kár volt megszólalni.

Kétlem, hogy 23 éves vagy, vagy hogy tudnál bármit a gerincferdülésről.

Szeintem ön egy középkorú férfi, az eddigi válaszok alapján.

2016. ápr. 10. 12:19
 8/10 bumbi02 ***** válasza:
50%

23 éves vagyok, de nem fogok ezért beszkennelni egy születési bizonyítványt!:)

Tény, nem vagyok szakorvos, viszont elszenvedője vagyok a gerincferdülésnek, és szakács vagyok. Ezért próbáltam tanácsot adni valakinek, aki szakácsnak készül. Gerincferdülés miatt nem kell feladni az ember céljait, ha tényleg szakács akar lenni, akkor lehet az. Nem kizáró ok, mint pl egy pilótánál.

2016. ápr. 10. 15:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Megelőzni nem lehet, mert nincs az a mennyiségű gyógytorna ami a napi 12-14 órás álldogálást ellensúlyozni tudná. Akinek gerincferdülésre hajlama van, az a feje tetejére állhat, akkor is fájni fog a háta ha álló munkát végez.

Szóval tartom magam az eredeti véleményemhez, miszerint nem nézik, hogy van-e gerincferdülése, de a munka egy pokol lesz számára.

2016. ápr. 10. 16:14
 10/10 anonim ***** válasza:

na jó, már nekem fáj ez a sok hülyeség.

A gerincferdülés a rossz testtartástól lesz, és hátizomerősítéssel gyógyítható.

Nem értem, a sok hülyeséget miért kell írni, máshol is kiéhetitek az okoskodást, vagy legalább utánaolvasnátok

2016. ápr. 10. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!