Mi a véleményetek az orvosdiagnosztikáról?
Figyelt kérdés
A debreceni egyetemen orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikusként szeretnék továbbtanulni.Mi a véleményetek róla?hol lehet vele elhelyezkedni?kb mennyit keresnek?2010. ápr. 5. 13:41
1/2 anonim válasza:
"Képalkotó diagnosztikai analitikus?"
Írd be ezt a kérdést a keresőbe és ott a válaszok között lesznek hasznosak is számodra.
2/2 anonim válasza:
szia!Lehet,hogy láttad,én már válaszoltam sok kérdésre ebben a témában,neked is csak azt tudom mondani,hogy ne gyere erre,mert semmit nem ér.kb 80ezerért asszisztens lehetsz egy kórházban,ami rtg esetében annyi,hogy te készíted a felvételt,te rakosgatod a mindenféle embert erre-arra,ct,mr ugyanez.Monoton,sz*r munka és a korházban lenni...én már majdnem depressziós vagyok,szóval én lépni fogok erről a szakról,ja és hozzáteszem,hogy ilyen semmi melóért azért az egyetemen szívatnak rendesen,anatómia,rtg anatómia(ami enyhén szólva nem könnyű)kitéve-betéve kell.Képelemzés,minden,ami nem is a te feladatod lesz.Ennyit róla,a helyedben megkímélném magam tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!