Nappali és levelező közti különbség? Bővebben lenn!
Figyelt kérdés
Sziasztok! A Nemzeti Közszolgálati Egyetem bűnügyi nyomozó szakára jelentkeznék, viszont itthon van munkám, amit nem szeretnék abbahagyni. Láttam, hogy van ott levelező is, oda szeretnék jelentkezni.. de van egy mondat, amit nem értek, az alkalmassági leírásánál:
"A levelező munkarendben hirdetett képzésekre, továbbá a nappali munkarend rendészeti igazgatási
szak biztonsági, büntetés-végrehajtási és migrációs szakirányára, valamint a bűnügyi igazgatási szak
bűnügyi hírszerző szakirányára jelentkezőkre nem vonatkozik."
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy ez jelent-e bármit is?
2016. márc. 26. 19:06
1/1 anonim válasza:
Hát ha tudnánk, hogy mi nem vonatkozik rájuk...
A levelezősöknek ugye más jogaik vannak, például nem kaphatnak kedvezményes bérletet Budapesten, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!