Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elszeretnék kezdeni még egy...

Elszeretnék kezdeni még egy szakot a mostani mellett, ötletek, tippek, hogy hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Régóta él már bennem a gondolat, hogy tanár szeretnék lenni, de valamiért amikor főiskolát választottam, az egyszerübb,és biztosabb gazdaságinformatikát választottam. Mivel már 2. éve csinálom ezt a szakot be szeretném fejezni, de mindenképp el akarom kezdeni mellette a tanárit. Két probléma van: az egyik a pénz kérdése. Még nem döntöttem el, hogy egyszerre szeretném e csinálni a két szakot, de ha igen akkor a munka mellette elég necces lenne. A másik ,hogy a gazdinfós diplomám megszerzése után lenne lehetőségem külföldre utazni egy évre dolgozni. Ha csúszás nélkül is csinálom meg a szakot akkor is 23-24 éves lennék mire visszaérnék. Ekkor elkezdeni a tanári szakot már lehet, hogy kicsit késő lenne...

2016. márc. 24. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs olyan lehetőség, hogy a BA diploma megszerzése után egy tanári MA ?
2016. márc. 24. 14:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Tanár már csak az osztatlan képzésben lehetsz, én harmadéves vagyok jelenleg. A helyedben levelezőre mennék, nézz körül, hogy merre indítanak levelezőt tanárin, mert 6 éves a képzés, az meg még 18 évesen is rémisztő volt, nem hogy 24 évesen. :D
2016. márc. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!