Mikor írják már ki, hogy mennyien jelentkezek specifikusan a felsőoktatási intézményekre és a szakokra? Április 4-8 között?
Türelmetlen vagyok elnézést..
de ahová én jelentkeztem ott a jelentkezők száma már eléggé árulkodó és kávé nékül is megvan a vérnyomásom...valaki mondjom egy dátumot..mert semmit se tudok csinálni, amíg nem látok számokat az adott szaknál és első helyes jelentkezőket ahová jelentkeztem. :D
Kutatgattam, tavaly április 5-én tették ki. Idén is ilyenkorra várható. ?
Csak, mert visszanézegettem a kérdéseket itt gyakorin is, és a gyógyszerészetire is voltak válaszolók, akik megtippelték, hogy mennyi pont kell majd oda, és tévedés nélküli válaszok voltak, csak az alapján, hogy hányan jelölték meg és azokból hányan első helyen. Szóval szerintem ez tényleg jó viszonyíási alap :)
szóval valaki megtudja erősíteni, hogy mikor lesz kiírva?
köszönöm előre is:)
mert semmit se tudok csinálni, amíg nem látok számokat az adott szaknál ...
mert utána mit tudsz csinálni?
ha idézel, akkor legalább egészben. ;)
alatt lévő sorokban írtam, hogy jó viszonyítási alap, egyes szakoknál kikövetkeztethető pontok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!