Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen okj-s vagy sima tan...

Milyen okj-s vagy sima tan folyamok vannak?

Figyelt kérdés

16 eves vagyok aprilisban leszek 17 nem jarok suliba altalanosom van es 9 osztaly mivel 10 osztalyban meg buktam de potvizsgara se mentem el.

Utalom ezt az oktatasi rendszert a jovomet ugy tervezem hogy jogositvanyt leszeretnem ranki majd 18evesen esti tagozatra mennek utana pedig valami szakma de nagyon unom hogy itthon ulok es bem jarok sehova mivel suliba se jarok baratok sincsennek nagyon ugy mint regebben vagy mint egy evvel eezelott ilyenkor. Az erdekelne hogy a mostani tanulmanyaimmal es korommal milyen tanfolyam vagy akarmi van amivel elmehetnek kepzesre vagy esetleg dolgozni kisebb fizetesert jo modu csalad vagyunk anyukam sose dolgozott apukam kulfoldon dolgozik igy anyagalig jobb eletunk van mint egy atlag csaladnak foleg hogy csak 4-en vagyunk es teljesen onellatoak vagyunk egyedul olajat es cukrot vesszuk a boltban minden mast magunknak termelunk vizet es aramot is magunknak csinaljuk nap elemek es kutrol jon a viz igy rengeteg penzt sporolunk dolgoznom se kene de meg veszek itthon fizetos tanfolyamok se gond csak kerlek irjatok valamit hogy milyen lehetosegek vannak lehetoleg borsod megyeben.

Koszonom.

2016. márc. 10. 13:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Te, 76%-os, most ne a helyesírásán lovagolj, ötleteket, javaslatokat, tanácsokat kért.
2016. márc. 10. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Én pedig tanácsot adtam, amit ő nem értett meg és támadásnak vett.... ilyen helyesírással tényleg maximum segédmunkásnak veszik fel, nem ártana ha javítana rajta..
2016. márc. 10. 14:40
 13/17 anonim ***** válasza:
De azzal mit törődsz, jaj nekem, majd csiszol rajta, ha olyan munkakörbe megy:)
2016. márc. 10. 14:48
 14/17 A kérdező kommentje:

Tobbet se teszek fel gyikra kerdest...

Nem buktam ki sulibol

2016. márc. 10. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Megbuktál és nem mentél pótvizsgára, az pedig azt jelenti hogy kibuktál..

Egyébként pedig a lakhelyedhez legközelebbi szakképző központokba menj el és érdeklődj, mert a képzésekről ők tudnak pontosat mondani, nem a gyk-sok.

2016. márc. 10. 15:21
 16/17 A kérdező kommentje:

Oke de akkor minek van gyk?-.-

Mind1 milyen temaba teszek fel kerdest kotekednek bunkoznak stb!!!!

Ha fel tennek egy cuki kerdest abba is bele kotnenek

Tobb valaszra nem vagyok kivancsi es jelentem.

2016. márc. 10. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérlek :)
2016. márc. 10. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!