Mi a véleményetek a szentgotthárdi Vörösmarty Gimnáziumról? Érdemes oda menni?
Honnan jönnél? Mik a további lehetőségek?
Amúgy nem rossz, van sulirádió, ping-pong és csocsóasztal, egyéb játékok. A diákok ismerik egymást, barátságos a légkör. Tanároknál pedig mindkét véglet megtalálható, mint mindenhol.
Rábagyarmati vagyok
Egyébként az oktatás milyen ?
A nyelveket jól tanítják ? Úgy értem ,hogy jól felkészítenek a nyelvvizsgára ?
En ott tanultam. Nyelvoktatas szerintem jo de tanarfuggo inkabb... nemetes voltam ha jol emlekszem negy nemet tanar van a gimnaziumban abbol 2 tanitott ok jok voltak.
Tanarok kozul Feri ba a matek tanar szar szerintem... kivetelezo alkoholista ember es neha meg maga is belekeveredik abba amit oktatni probal. Ja meg az egyik tesitanar kicsit perverz szerette fogdosni a lanyokat de sztem o mar nincs ott mert eleg idos volt mar akkor is mikor engem tanitott. A tobbi tanarral nincs baj. A tortenelem foldrajz tanarom volt nagyon rendes. Erdekes orai voltak.
Szia, jelenleg is oda járok. Én meg vagyok elégedve, Feribá már nincs, ahogy én tudom :"D
Szerintem rendesen felkészítenek, bár ez eléggé tanárfüggő.. Ha jó tanárt fogsz ki és szorgalmas vagy, lesz nyelvvizsgád :)
Ha érdekel valami, nyugodtan írj rám privátban :)
(U.I.: Megkérdezhetnél esetleg valami gyarmatit, aki oda jár, biztos ismersz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!