Mire jó az Országos ECDL vizsga?
Figyelt kérdés
Én programozónak készülök és kíváncsi vagyok, hogy mire is jó egy ilyen vizsgának a letétele. Számít-e egyetemen vagy munkahelyen plusz pontnak?2016. márc. 7. 17:37
1/2 anonim válasza:
Semmire sem jó. Max valami titkárnői álláshoz. Nekünk kötelező volt az általános iskolában (3-6. osztályban tanultunk a szövegszerkesztést, táblázatkezelést, prezentációt, adatbáziskezelést, weblapszerkesztést, képszerkesztést, és 7. osztályban kellett vizsgáznunk minden modulból). Sehol nem kapsz érte plusz pontot, mert egy vicc az egész.
2/2 anonim válasza:
Én 10 éve csináltam, a gimi végén, akkor se volt már túl sok értéke, ma pedig már szinte semmi, hiszen gyakorlatilag alapelvárás, hogy tudd használni a Word, Excel, PowerPoint programokat bizonyos szinten.
Ha ingyenesen van lehetőséged rá a sulin keresztül, akkor csináld meg, plusz 1 sor az életrajzban lehet jó lesz valamikor valahol, de fizetni semmiképp ne fizess érte szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!