A Budapesti Toldy Ferenc Gimnáziumba hányadikosan kell jelentkezni?
Jelenleg 7.-es vagyok és nem találtam sehol hogy 8. után kell e mert mintha valahol azt olvastam volna hogy nem :(
Ne nézzetek hülyének és köszi előre is a választ :)
4 osztályos (illetve 5 osztályos nyelvi előkészítős) gimnáziumokban nyolcadikban kell jelentkezni. A felvételi megírása után, központosított dátumra kell leadnod a végleges jelentkezési listát.
6 osztályos gimnáziumba hatodikban (ugyanúgy dátumra) és 8 osztályosba negyedikben.
Egyébként: [link]
Hú nagyon szépen köszönöm :) Melyiket tudod jobban ajánlani?Toldy Ferenc vagy Veres Péter?
Köszi mégegyszer :)
Úgy tudom, hogy a Toldy hatosztályos, de, ha van négyosztályos tagozata is elnézést.
Nekem nincs gyakorlati tapasztalom egyikkel sem, nem is jelöltem egyiket sem, jelenleg egy harmadik gimnázium tanulója vagyok. A kettő közül (nekem) a Veres Péter szimpatikusabb, de, mint mondtam, nincs tapasztalatom.
Nekem mind a kettő nagyon tetszik bár nekem lehet túl messze lenne a Veres Péter.Apukám pedig hát...Nem biztos hogy elenged de megértem :D Köszönöm a választ :)
A továbbiakat pedig várom :)
Nemár...Nagyon szerettem volna ide jelentkezni :(
Azért köszönöm :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!