Milyen a Corvinuson a turizmus vendéglátás szak? Többi kérdésem alul! Fontos!
Szia!:)
Érettségi követelmények fent vannak a felvi.hu oldalon, érdemes emelt nyelvet tenni, nyelvvizsga sem árt, és ugyan én közép matekkal jöttem ide, nem kötelező az emelt, de nagyon sokat fog segíteni, ha nagyon megtolod a matekot akár középre, akár emeltre mész, mert nagyon nehéz lesz anélkül. Amúgy is sok pontért kell küzdened, mert magasak a ponthatárok!:)
Az egyetem szuper, de bármilyen híreszteléssel ellentétben tanulni kell és sokat várnak el majd Tőled. Első évben minden gazdasági szaknak azonos tárgyai vannak, így egy évig sajnos nem lesz turizmusos tárgyad, második félévtől jönnek a szakmai tárgyak (ebben más pl. más egyetemektől ) de szabadon választhatóként már elsőben is választhatsz turizmushoz kötődő tárgyat. Első évet túl kell élni, ha nem vagy matekzseni, mert Matek 1-2, Statisztika, Pénzügy, Mikro- makroökonómia mind kötelező és alapozó tárgyak hogy közgazdász lehess.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!