Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A debreceni Abigél Művészeti...

A debreceni Abigél Művészeti Szakközépisola milyen suli? Jó iskola vagy gagyi?

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok és ezt az iskolát írtam be harmadiknak. Kíváncsi vagyok hogy milyen ott az oktatás. (Grafikus szakra jelentkeztem.)

2016. febr. 28. 15:38
 1/6 A kérdező kommentje:
BÁRMI érdekel az Abigél Szakközépiskolával kapcsolatban. Nagy segítség lenne már az is ha leírjátok hogy miket hallottatok róla vagy ilyesmi.
2016. febr. 29. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon szar suli. Kár volt szerintem beírnod én oda jártam 2 hónapig de nagyon kár volt... egy folyosó van van olyan terem aminek nincs is ablaka.. nagyon szar
2016. márc. 6. 14:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Ohh :( Értem, hát akkor nagyon remélem hogy felvesznek abba a suliba, amit elsőnek írtam be és nem kell az Abigélbe kerülnöm. Azért jöhetnek még válaszok, ha valaki tud még valamit!:)
2016. márc. 6. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Nah, mostmár mindegy, a másik középsuli ideiglenes felvételi sorrendjét megnéztem, tuti bejutok, az Abigélbe már nem megyek. Pedig az Abigél ideiglenes listáján én vagyok az első. Meglepődtem amikor megláttam:D
2016. márc. 9. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Na annak örülök :D
2016. márc. 12. 18:20
 6/6 A kérdező kommentje:
:)
2016. márc. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!