Melyik a legjobb orvosi egyetem itthon?
Mindegyik ugyanolyan jó, csak eltérő a hírnevük.
A Semmelweis Egyetem világhírű, minden országban ismerik és elismerik. Ez a többi magyar orvosiról nem mondható el. De színvonalbeli különbség nem igazán van.
Semmelweis magasan a legjobb! És persze a ponthatár is elég magas.
Egy medika
Nem éri meg orvosnak lenni.
Nagyon sokat kell tanulni, és még annál is többet! Aztán kapsz 114e fizut. Vagy elfogadod a hálapénzt. A menő, gazdag orvosok nem a fizetésükből élnek meg, hanem a mellékes (adózatlan) zsebbe csúsztatott borítékokból!
ne a pénz miatt menjél, vagy tanulj orvosnak, hanem azért,mert belső késztetésből jön, hogy jobbá akarod tenni a beteg életét, hogy szívből-lélekből segíteni akarsz másokon, és élvezd azt amit csinálsz...
tiszteletem minden orvosnak, aki becsülettel, szívvel-lélekkel nap mint nap azon dolgozik, hogy a betegein segítsen.
3.vagyok. én ide járok, hát nem mondanám, hogy messze a legjobb. a 2 évfolyamfél az első 2 évben nagyon más szinten van, a követelmények össze sem hasonlíthatók. míg mi az első évfolyamfélben szarrá dolgozzuk magunk az évben azért, hogy vizsgázhassunk, a második félnek semmi ilyen nincs. nekik könnyebb az anat, bát állítólag a bikém rosszabb.
tanárfüggő, hogy jó-e az egyetem vagy sem. nekem van máshol is ismerősöm és sokkal diákbarátabbak, mint a sotén. orvosnak pedig nem éri meg lenni, de ezt nem is azért kell csinálni. bár külföldön jól lehet vele keresni, ki is lehet menni, ott megéri. én maradok idehaza, akármilyenek is a körülmények.
Hát ennyi erővel én meg azt mondom, a SZOTE a legjobb:D:D
De nyilván senki nem tud objektív véleményt mondani, mert sztem nincs olyan ember, aki járt mind a négy orvosi egyetemre. Mind a négy orvosi egyetem nagyon jó és színvonalas. Persze a pesti a leghíresebb, mert egész Mo. iszonyatosan főváros centrikus. Az pedig hülyeség, hogy külföldön csak a SOTE diplomája elismert, mert minden magyar orvosit végzett ember után kapkodnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!