1/9 A kérdező kommentje:
Szerintem most nagyon könnyű volt, biztos lesznek hibátlanok.
2016. febr. 22. 09:31
2/9 anonim válasza:
Egy ismerősömnek 90 lett, de nem "edzett" és szakköre sem járt. Én nem találtam könnyűnek. Nem tudom milyen szokott lenni, és nem is tudom, hogy egy ötödikes gyerek milyen gyorsan gondolkodik. Nekem edzeni kéne, hogy 75 perc alatt meg tudjam oldani a feladatokat.
3/9 anonim válasza:
Igen szerintem is könnyebb volt. Nekem 115 pontom lett úgy hogy el van törve a lábam emiatt én se nagyon tudtam gyakorolni.Neked milyen lett?
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem is van néhány 5-es ismerősöm. Nekik 115, 110 és 95 lett.
2016. febr. 23. 21:20
5/9 anonim válasza:
A 115, 110, 95 egy iskolában a három legjobb eredmény, vagy annyira könnyű volt, hogy majdnem mindenki 95 pont fölöttit írt?
6/9 anonim válasza:
Az én iskolámban 105,108 és 115 (én) lett a 3 legjobb
7/9 anonim válasza:
Az ismerőseid melyik suliba járnak.
8/9 A kérdező kommentje:
115,110 és 95 nem egy suli, sőt nem is egy városban van, csak ismerősök.
2016. febr. 25. 09:36
9/9 anonim válasza:
És egy megyében élnek? Ha igen melyikben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!