Ti szakmunkas vizsga utan 20 evesen visszamennetek egy gimi 11. osztalyaba a fiatalabbak koze?
Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 13:39
1/6 A kérdező kommentje:
A 9-10 evet szakkozepben fejeztem be
2016. febr. 19. 13:41
2/6 A kérdező kommentje:
Ja, es enelt matek miatt
2016. febr. 19. 14:07
3/6 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Én gimnáziumot végeztem, nem tudom elképzelni, hogy mit csinálnék szakmunkás vizsga után, bár reményeim szerint dolgoznék.
Ha érettségizni szeretnék, akkor persze hasznos volna. De itt nem az a kérdés, hogy én mit tennék ilyen helyzetben, hanem hogy neked mi terved.
4/6 A kérdező kommentje:
Van olyan opcio is, hogy ket eves erettsegin maradok itt. De szivem szerint gimibe mennek. Csak hat nem nagyon vonz az, hogy 2-3 evvel fiatalabbak koze kerulok, ezert kerdezem, hogy ti mit csinalnatok.
2016. febr. 19. 15:11
5/6 anonim válasza:
Vonz, nem vonz, ez határozza meg azt, hogy mit dolgozol az elkövetkező 40 évben?
6/6 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor befogadhatnak, de ha az emelt matek miatt jelentkeznél, akkor alaposan nézd meg, hogy hova, nem valami futottak még gimnáziumba, hanem olyanba, aminek a matek az erőssége, mert különben nem fog jobban felkészíteni az emeltre, mint ha magad tanulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!