Ha nem vagyok matekzseni, nem vagyok oda a fizikáért, de az informatika nagyon érdekel, akkor milyen szakra kellene mennem?
Figyelt kérdés
Nem az van, hogy nem szeretem a matekot, hanem csak hogy magamtól általában egyáltalán nem jövök rá az összefüggésekre, nem vagyok megáldva matek-logikával. Egyébként a kémiát is szeretem, a biosz is jöhet, az idegen nyelvek nem akadályok. Még van két évem.2016. febr. 16. 16:55
1/2 anonim válasza:
Ha infóra mész, ott is lesz matekod. Infó és kémia kéz a kézben jár. De nem vészes teljesíteni a matek tárgyakat. Igaz, nem könnyű, de kellő szorgalommal sokra mehet az ember. 2 év nagyon sok idő, ne görcsölj rá a témára. Lehet nem is szereted annyira az infót. Én is orvos akartam lenni, de utánna rájöttem hogy sem a bioszt, sem a kémiát nem szeretem. 12. közepén jöttem rá hogy mit is akarok valójában csinálni. Lehet hogy nem döntöttem akkor sem jól, de most élvezem és szeretem azt amit csinálok.
2/2 anonim válasza:
Ajánlani tudom a bionikát. :) Mindegyik kell hozzá, de a kémia és az informatika a legfontosabb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!