SEGÍTSETEK! Közeleg a jelentkezési határidő! PPKE pszichológia? Vélemény?
Egy másik kérdésre adott válaszban már leírtam:
Ma Magyarországon tényleg az ELTE magasan a legjobb, a másik kettőt elkerülném.
Az ELTE élvonalbeli kutatóegyetem, ahol a legújabb eredményekkel lehet megismerkedni.
A másik kettő úgynevezett "gyakorlatias" (ez egy eufemizmus), vagyis elavult, alacsony színvonalú, megalapozatlan, nem a nemzetközi tudományos élvonalnak megfelelő képzést nyújt. A jelen és még inkább a múlt gyakorlatát tanítják a jövő feladatai és kihívásai helyett. Ezért határozottan nem javaslom ezeket.
Hát utolsó barátom, szerintem vagy nagyon nem vagy képben, vagy a két "gyakorlatias" egyetem valamelyikén oktatsz. :))
A tények magukért beszélnek. Össze kell hasonlítani a 3 intézmény vezető oktatóinak tudományos teljesítmény adatait az MTMT-n.
Vagy a 3 egyetemet a nemzetközi ranglistákon.
Rendben, én buta, te bölcs.
Béke veled!
Eddig mindenhol azt olvastam/hallottam, hogy az ELTE nem jó, max ha kutatni akarok...viszont engem nem annyira a kutatás része érdekel, inkább a gyakorlati része.
Köszi az eddigieknek, esetleg valami pozitívum? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!