Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Középsulis átiratkozás....

Középsulis átiratkozás. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Jelenleg mezőgazdasági iskolába járok de átszeretnék iratkozni.. 9.es vagyok. A következő iskolákra gondoltam:

Babits Mihály Gimnázium

Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium

Ady Endre Gimnázium

Egyenlőre csak ezeket találtam amik tetszenek de még keresgélek. Hányas átlagtól vesznek át? Valami különbözeti vizsgát vagy ilyesmit kell tenni? Hogy megy ez? Valaki aki szintén átiratkozott? Előre is köszönöm a segítséget!

2016. febr. 7. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Odamész, megkérdezed.
2016. febr. 7. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha az újpesti Babits Mihály Gimnáziumra gondolsz, akkor ne reménykedj! Oda nem vesznek át.

Gondolom a mezőgazdasági iskolád szakközépiskola (vagy ahogy most nevezik szakgimnázium). Ha sima gimnáziumba mész akkor különbözeti vizsgát kell tenned azon tantárgyakból amiket az általad kinézett suliban 9-ben tanítanak.

Az átiratkozás egyébként úgy megy, hogy bemész a szüleiddel a kinézett suliba és viszitek a bizonyítványokat. Ott elbeszélgettek az igazgatóval. Aki dönt. Az én iskolámban ezután leülsz a matektanárral és a magyartanárral. Ha csak az egyik is azt mondja, hogy gyenge vagy akkor az igazgató nem vesz fel.

2016. febr. 7. 22:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy ebben a tanévben még ittmaradok, rendbe hozom a jegyeimet stb. És majd csak jövő tanévben szeretnék elmenni és újra 9.ben kezdeni. Úgy se esélyes?
2016. febr. 8. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!