Kémia vagy fizika emelt érettségi az egyszerűbb?
Ha gyakorlatilag mindkét tantárgyból 0-ról kell kezdenem, melyik sajátítható el könnyebben egy év alatt? (Későn jöttem rá, hogy az orvosira szeretnék járni, már elvégeztem egy egyetemet, matekból emelteztem anno).
Mik a tapasztalatok az újabb érettségik alapján? (régi gyakorikérdésekes válaszok alapján többnyire a kémia emeltre mondták hogy egyszerűbb)
Ez egyénfüggő, én kémiából készülök, de a fizika könnyebbnek látszik. Én is abból azok okból tanulom a kémiát, hogy az jobban kell oda. Nekem sajna nem túl jó az alapjaim, úgyhogy a számításokkal elég sokat szívok (mondjuk gondolom Neked a matek emelttel nem lenne gond vele :D).
Most szeretnéd beadni? Mert akkor durva menet lesz májusig, bármelyik tárgy is.
Fizetősön voltam, és igen jövőre tervezem, most valóban kicsit durva lenne :D
Köszi a válaszokat, szerintem a kémiát választom, ha az jobban kell, én is rákérdeztem máshol, és hát ha nem abból mennék, akkor 0 tudással valószínűleg gyorsan elvéreznék :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!