Bekerülhetek ezekbe a gimnáziumokba?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mennyi esélyem van? A félévimben (8.) 3db négyes lett (magyar,rajz,magatartás) többi ötös és 7.évvégén 2db négyesem lett (magyar, infó). Bocsi, de nem tudom így mennyi a hozott pontom, mert mindenhol mashol számolják azt hiszem. 76 pontom lett az írásbelin (45 matek, 31 magyar)
Gimik:
-Eötvös
-Apaczai
-Verespálné
-Madach
-Jóska (újbudai)
-Szent István Gimnázium
Köszi a válaszokat!:)
eötvösbe szerintem nincs sok esélyed:(
többibe nagy valószínűséggel behívnak szóbelizni, ha ott max pontos (vagy ahhoz közeli)pontszámot érsz el simán bent vagy!
A Madach szerintem nem realosnak valo, hacsak nem a nyelv miatt mesz oda. Arrol lebeszelnelek. A VPG detto.
Az Apaczai viszont jo valasztas. Oda be is fognak hivni ezzel a pontszammal.
Szia!
Én is most felvételizek és megjelöltem az Eötvöst és a Veres Pálnét ezek közül, az Apáczait és a Szent Istvánt csak majdnem.
Az Eötvösbe kell:
Beküldeni egy plusz jelentkezési lapot amire rá kell írni, hogy miért azt választod, és magadat is jellemezned kell.
Szóbelin elbeszélgetés van, valamint egy tárgyból szakmai vizsga (ezt te választod ki. Azaz választasz kettőt és ők valamelyiket kérik)
Általában a szóbeliken szövegértést kérnek, és önjellemzést. Erősebb iskolákban szakmai beszélgetést is.
Az Eötvös tavalyi ponthatára fenn van a honlapján, ahogy a pontozás is.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!