Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha már nem lehet a központira...

Ha már nem lehet a központira jelentkezni, de nekem másik gimnáziumba kéne járnom, akkor mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Személyes okokból úgy alakult, hogy el kell költöznünk, most nyolcadikos vagyok egy nyolcosztályos gimnáziumban és ezt az évet még be tudom fejezni a mostani iskolámba, de jövőre Budapesten kellene gimibe járnom. A jegyeim kitűnőek, több tárgyból is versenyzem, így nem szeretnék valami gyenge iskolába járni. De mivel már a központi felvételi is megvolt nem tudom, h mit csináljak.

2016. febr. 2. 13:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Budapesten a leendő lakóhelyed környékén kéne szétnézned az iskolák között. Itt a nyolcévfolyamosokra illetve a hatévfolyamosokra gondolok. A biziddel és a szüleiddel bementek a kinézett iskolába és hátha felvesz az igazgató.
2016. febr. 2. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!