Kisképzőről minden?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4.75 az átlagom

A központim naggyából 70-75 pont

Kérdéseim:

1. Melyik szakokat ajánljátok?

2. Ha a kiválasztott szak, (ha felvettek) nem tetszik, akkor át tudok menni másikra?

3. Mennyire vagytok leterhelve? Másra mennyire jut idő?

4. A közösségről vagy nagyon jó, vagy szörnyű véleményt hallaottam... Ha lehet, a tanulók tulajdonságaikat kifejtenétek? (Mennyire beképzeltek, stb...)

5. Angolt mennyire nyomják? (Mert én kéttanítási nyelvűbe járok)

6. A többi tantárgyból egy héten mennyi van? (Matek, magyar, biosz,földrajz, fizika, kémia...)

7. Ha elvégezném az egyik szakot, akkor utána mennyire lehet vele elhelyezkedni? Pl. Ha bármelyik szakra járnék, akkor ugyanúgy mehetnék mondjuk divatot tanulni tovább?

8. Ugye elég sok órátok van.. 0. Szokott lenni?

9. Az ebéd milyen? Meg a büfé?

10. Bármi ami még fontos, csak nem írtan le...?

-A helyesírásom valószinűleg borzalmas.

2016. jan. 31. 12:19
 1/4 A kérdező kommentje:

És osztályprogramok mennyire vannak, mentek pl külföldre? Vannak táborok?

És végül: Nem rajzolok gyönyörűen, szóval sokat kellene tanulnom még... Mennyi esélyem van?

2016. jan. 31. 12:25
 2/4 anonim válasza:
100%

1. összes

2. fél év után igen

3. kevés de jut

4. nem beképzeltek, nagyon jófejek

5. kb. középfokon

6. a művészeti órákhoz képest kevés

7. persze hogy lehet

8. nem

9. átlagos menza

10. -

jól kell rajzolni hogy bekerülj

2016. febr. 2. 23:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! ;)
2016. febr. 6. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:

1. bár neked már nem aktuális, de azt, amelyikhez neked van kedved, amivel szívesen foglalkozol, ami érdekel

3. szerintem ez mindenkinél máshogy van. én pl iszonyatosan leterhelve érzem magam,fáradt vagyok mindig, mert 5-6ra érek haza, utána tanulni kell, szakra dolgozni, időnként a magánélettel is foglalkozni stb, utána meg aludni is kéne valamennyit. nekem túl sok időm nem marad másra, de ez attól is függ ki hogy osztja be az idejét. (de ezektől eltekintve imádom a sulit, szóval kárpótol a fáradozásokért:))

4. az összes tanulót nem lehet ugyanazokkal a szavakkal jellemezni. nyilván előfordul itt is 1-2 beképzelt és egyéb kevésbé jó tulajdonságokkal rendelkező diák, mint minden iskolában, de én úgy gondolom, hogy a legtöbben nagyon segítőkészek, elfogadóak és jó arcok

5. angolból ha jól tudom 5 szint van. vannak a szinte kezdők, a haladók, a viszonylag jó szinten állók, a középszinten állók, és a picit annál is jobbak. év elején egy teszt írása után beosztanak mindenkit (ami ha nem úgy sikerül, lehet váltani csoportot). szerintem nagyon jó angoltanárok vannak, és heti 4órában van

6. én még pont nem csöppentem bele a változtatásba, szóval most pontosan nem tudom miből mennyi van. nekünk úgy volt, hogy 2évben volt földrajz, biosz (heti 2óra), 1évig volt fizika és kémia (heti 2óra). ezen kívül matek, magyar, töri heti 3 (bár töri csak harmadiktól 3), az angol heti 4. úgy tudom, hogy most már minden tantárgy 4évig van, a fizika, biosz, kémia, földrajz valószínűleg heti 2órában, a többi 3 órában.

7. mehetnél tanulni bármit, HA értesz hozzá

9. a menzáról nyilatkozni nem tudok, a büfé elég jó. szendvicsek, péksütik, joghurt, csokik, stb

az osztályprogramok az osztályfőnöktől függnek, és szokott lenni művészeti tábor nyáron, illetve év elején van lehetőség olaszországba is menni általában

remélem többet megtudtál..:)

2016. márc. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!