Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Informatika alapok tanulása?

Informatika alapok tanulása?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Szeretnék később infóval kapcsolatos szakra menni(programtervező vagy gazdaságinformatikusra), de nagyon kevés a tudásom és nem tudom, hogy mivel kezdjek és hogyan kezdjek bele..Sajnos a környezetembe nem ismerek olyan infó tanárt vagy olyan ismerőst aki jó belőle és tudna segíteni illetve matekból se vagyok eléggé erős, de szeretnék jobban teljesíteni, de itt se tudom mivel kezdjek(milyen dolgokat is tanuljak ami kell a programozáshoz). Tudnátok valami oldalt,könyvet vagy bármit ajánlani ami segíthetne rajtam? :( Illetve most vagyok 3.-os szerintetek ha minden nap foglalkoznék a matekkal és infóval akkor sikerülhet olyan szintre felhoznom magam, hogy egyetemen ne csak bukdácsoljak? A válaszokat előre is köszönöm!!

2016. jan. 30. 15:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#8as: Miért nem nézed meg a képzési tájékoztatókat? BME mérnökinformatikus első félév C nyelv. Széchenyi Egyetem C nyelv. Javaslom , hogy te nézegesd a tanterveket, ha másnak akarsz tanácsot adni. Most csak kettőt említettem.

Egyébként bevezetés az informatikába vagy Bevezetés a programozásba tantárgyaknál néhol van még Pascal. Bár az csak tanulni jó már, egyébként másra nem nagyon jó, de arra is inkább már a C szerintem. Szóval Pascalt szerintem se kellene már tanítani, hanem inkább C-t.

2016. jan. 31. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:
#9-es: Ha nem tanul meg programozni az első félévben az első féléves tárgyból, akkor hogy fog 2-est kapni? Ha nem figyeltél azt írtam, hogy profi módon az egyetem után fog megtanulni programozni, majd a munkahelyén, mikor már gyakorlatot szerez. Lehet, hogy éppen kettes voltál, és szerencséd volt nem tanultál semmit, de akik megszerzik a kreditet azt a tudásmennyiséget el kell sajátítsák, ha nem tanul meg programozni nem fog 2-est kapni, nem? Szóval nem is értem miért akarod lebeszélni az egyetemen való tanulásról a delikvenst.
2016. jan. 31. 17:06
 13/16 anonim ***** válasza:

#10-es akkor van igauzuk a C++ osoknak, ha ahova megy a delikvens ott az első félévben a C++-szal kezdenek. De sok helyen C -vel kezdenek, így akkor kezdésnek az a jobb, lényegesen jobb, hogy tudjon haladni a többiekkel.

Idióta ezért szerintem te vagy, de nem kicsit.

2016. jan. 31. 17:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok az idióta? :D Nem én ajánlgatok tanulásra egy sehol se használt 40+ éves nyelvet :D

Na húzz a fenébe, mindenki h..ülye itt, csak te vagy helikopter, tudom ám én.

De most megnéztem, pofám leszakad, BME-n tényleg sima C-vel kezdenek :D Az oszt igen :D Pascalhoz viszont még mindig tartom magam, hogy a világon nincs olyan egyetem, ahol ezt még oktatnák.

2016. jan. 31. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
2016. jan. 31. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:
#14: te teljesen idióta, ha megnézed a 3-as hszemet, azt tanácsoltam ,hogy nézze meg mit tanítanak porogramozásból az egyetemen, ahoiva menni akar, az első félévben, azt abból vegyen egy könyvet és azt gyakorolja be az egyetem előtt nyáron, annyi elég a felkészüléshez. Látom az értő olvasás nem megy neked.
2016. jan. 31. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!