Milyen tapasztalataitok vannak a Budapest Film Academy-ről?
Ide is bemásolom egy tavalyi válaszomat, hátha másnak ez segítség:
"Őszintén szólva csak rosszakat tudok mondani. Én a vágó-hangmérnök kurzust végeztem el, amit Mózes Gyula István tartott, aki egy hivatásos vágó, de tanítani egyáltalán nem tud. Legtöbbször csak elhadarta, mit hogy szokott csinálni, nem érdekelte, tudjuk-e követni vagy hogy értjük-e a programot. Magát a szoftvert is elég felületesen mutatta be, ennyit YouTube-videókból is meg lehet tanulni. Helyette az órák felében filmjelenetek néztünk (Rocky-montázs, Indiana Jones főcím), és azokat elemeztük.
Otthoni feladatokat nem kaptunk, így nem volt semmilyen fejlődési út, amin végigmehettünk volna. Vizsgázni se kellett, csak annak, aki eltés ösztöndíjjal vette fel a kurzust. Volt, hogy emailt írtam az oktatónak, mert kifogásoltam valamit, de válaszra sem méltatott. Egyszóval lehúzás az egész."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!