Emberi erőforrások BCE, BGE vagy SZIE?
A HR alapból is új szak, a szervezetlenség még mindenhol sok egyetemen jelen van, A Corvinus most beleintegrálta a GTK-ba, véleményen szerintem itt éri meg a leginkább. A klasszikus értelemben vett HR munkákra, az innen kikerülőknek van esélye, mesterképzés nélkül is vannak munkalehetőségek, nem is kevés. A BGE és SZIE esetleg akkor jöjjön számításba ha önköltséges formában van csak lehetőséged tanulni. A Corvinuson most pl. 350.000 /félév.
A véleménymegoszlás pedig leginkább azért van jelen, mivel ez egy új szak, és kevés a tapasztalat másoktól, és alapból az egész terület csak most kezd növekedni, a kereslet egyébként a munkáltatók részéről növekvő.
Köszi a választ:) Egyébként a Corvinuson milyen alapon ne mehetnék államira? Lehet hogy nehéz bekerülni, de szinte biztos vagyok benne hogy ponthatár felett leszek.
Várom még a véleményeket/ tapasztalatokat!:)
Arról, hogy melyik a "legelismertebb" talán korai mondani valamit.
Én így látom:
1. BCE vagy SZIE
2. BGE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!