Ti melyik egyetemen tanulok, milyen szakon, és rövid ajánlást esetleg írnátok?
Végzős középiskolás vagyok (18éves) lassan el kellene döntenem, hogy mit jelölök meg, szinte minden érdekel, irodalom-informatika-kémia- az egyetlen ami nem, az a biológia. Az emelt érettségire elméletileg 3 hónap alatt is fel lehet készülni, úgyhogy tényleg nagyra értékelném, ha esetleg ajánlásokat írnátok ide a válaszokként. A zöld természetesen minden hozzászólónak garantált, csak legyen ott egy szaknév illetve, hogy mi jó, mi nem jó stb :)
köszönöm előre is!
Nem infós-kémiás a szakom, de azért írok.
PTE-ÁJK-n tanulok jogász szakon. :)
Szeretem, mindig ez volt az álmom, elgedett is vagyok. Sajnos nagyon kevesen vagyunk azonban, de ez sokszor előny is. Bátran ajánlom neked is (bár ha nem érdekel, akkor ne jelentkezz jogra!:))).
Pécs viszont nagyon szép és élhető város, fontold majd meg, hogy idejössz.
Tanári pályán gondolkodtál? Esetleg vegyész, vegyészmérnök? Informatikus-könyvtáros szak (bár nem tudom, hogy ez mennyire piacképes)?
Pszichológiát tanulok az ELTE-n
Neked nem ajánlom, mert vannak bőven biológiai vonatkozásai a képzésnek (anatómia, élettan, genetika, neurológia). De ha ezt nem tekintjük, akkor is csak azoknak érdemes belevágni, akik teljes emberként, hivatástudattal tudják magukat odatenni egy egész életen át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!