Ki lehet dolgozni egy nyár alatt az érettségi tételeket?
én a törit évközben 12.-ben dolgoztam ki folyamtosan,arra tényleg lelkiismeretesen készültem.
a magyart viszont a szóbeli előtti 2 napban :DD szégyellem is, de végülis ötösök lettek
én a helyedben kihasználnám a nyarat a pihenésre, szerintem ne tanulj, nem olyan nagy dolog az érettségi, elég,hogyha szeptembertől kezdesz tanulni, nyáron pihenj:)
"nem megyek el idén sehova nyáron és egesz nap csak a tételírásokkal foglalkozok"
Nekem 435 pontom lett és elsőre bekerültem a választott szakra. Megkérdezhetem, mi iránt érdeklődsz? Feltételezem, valamilyen bölcsész- vagy társadalomtudományi szak.
Az is fontos, hogy milyen tanuló voltál korábban - illetve nem is az, hogy milyen jegyeid voltak, hanem hogy mennyire tanultál alaposan.
Előre semmiképp se tanulj!! Csak összekeveredsz, semmi értelme.
Ha minden áron tanulni akarsz (ami egyébként egyáltalán nem ajánlott, el fogsz fáradni az érettségire - nyáron pihenni kell) akkor ne csak a tételeket dolgozd ki, hanem olvasd végig az első 3 könyvet, azokat tudd oda-vissza. :) Jegyzetelj, vázlatolj! Én Száray zöld gyakorlókönyveit használtam a törihez, azokkal leckénként haladtam és a régi érettségik kapcsolódó feladatait csináltam meg. Az érettségiken gyakorolj!! :)
Nekem leginkább a matek volt fontos, arra gyakoroltam sokat. Szóval még ne a tételekkel foglalkozz, én karácsonykor csináltam meg őket és írhattam újra az összeset, mert annyi változtatás lesz.
Sok sikert azért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!