Szerintetek így hova jelentkezzek?
Informatikából négyes vagyok, matekból is, angolból is, minden tantárgyból négyes vagyok igazából..gondolkodtam valamilyen infós egyetemi szakon, vagy főiskolain..de van aki biztat és van aki lebeszél róla. Az a baj a sok vélemény miatt már magam sem tudom mit csináljak, már a motivációmat is rombolták..úgy érzem már hogy nem is tudnám megcsinálni. Bár azt el kell mondanom hogy nagyon lehet engem befolyásolni véleményekkel sajnos..na de mindegy, a lényeg hogy szerintetek hova jelentkezzek? Ti hova jelentkeznétek aminek van is értelme a későbbiek folyamán? Ami biztos hogy infóból érettségizek ötödik tantárgyként.
Nyelvvizsgám is lesz ha minden jól megy..gondolkodtam azon hogy elmegyek 1 éves gazdaságinformatika OKJ képzésre, az plusz 28 pont, és akkor utána egyetem.
De az a baj erről a szakról is vegyes tapasztalatokat kaptam..
Menjek önköltséges szakra?
Bölcsész nem szeretnék lenni..
Debrecen vagy Budapest?
Köszönöm mindenkinek! :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!