Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Logisztikai ügyintéző milyen?

Logisztikai ügyintéző milyen?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről az OKJ képzésről ? Milyen ? Érdemes elvégezni ? El lehet vele helyezkedni ? Keresztfélévben indulna nemsoká Debrecenben az Irinyiben.

2016. jan. 20. 08:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%

Kedves kérdező!

18 éves koromban nem voltam benne biztos, hogy egyetemen mit szerettem volna tanulni, ezért én a logisztikai ügyintéző okj mellett döntöttem. El is végeztem, 2 éves képzés volt Győr megyében, a Lia iskolában. Háátt...... először jó döntésnek tűnt, kb. az iskola kezdésig, amig meg nem láttam milyen tanár fog minket oktatni. 1 évig semmit sem tanultunk. De ezt értsd szó szerint, SEMMIT. A második évre vhonnan sikerült értelmes nagyonjó tanárokat kapnunk, na, akkor tanultunk. Mindenki reménykedett h majd milyen jól el fog tudni helyezkedni.... és a 20 fős osztályból senki sem logisztikai ügyintézőként helyezkedett el... van pultos, raktáros, asszisztens, van aki most csinálja a második okj-jét. Én egyetemre mentem, és iszonyatosan megbántam azt a 2 évet. Ráadásul olyan agyhalott osztályom volt, hogy gyomorgörccsel mentem be 2 évig.. annyira sötét volt a banda, kb. 1-2 emberrel voltam úgy ahogy jóba, akik kicsit értelmesebbek voltak.

Ha újrakezdhetném, érettségi után mennék felsőfokú szakképzésre ha nem tudnám eldönteni mit akarok. Még mindig jobban megéri, mint valami nevesincs szánalmasan oktatott ügyintézői okj-re menni. Nem vitatom, ilyen asztalos, kőműves, villanyszerelő szakma nagyon sokat ér (ha jó szakember vagy, és ha külföldön helyezkedsz el vele!!), de ilyen ügyintézői szarokat felejtsd el....akkor már egyetemre menny FOSZK-ra. Hidd el jobban megéri.

Amúgy hála istennek sikerült eldöntenem hogy mit akarok, gazdmen szakra mentem, és pénzügy msc-t szeretnék csinálni, mellesleg már van 3 felsőfokú nyelvvizsgám. Sokan csesztetnek vele, hogy ha az önéletrajzomba meglátják a vicc kategóriájú önéletrajzomat, akkor nem vesznek fel.... mondjuk ezt kétlem, de na... tényleg a vicc kategória!

Te döntesz majd kedves kérdező, de az én és mások tapasztalatai alapján lószart nem ér az okj-s ügyintézői képzés. Ha már mindenképp okj-t szeretnél, akkor viszont a mérlegképes könyvelőt nagyon-nagyon tudom ajánlani! Na, azzal pályakezdőként is simán el tudsz helyezkedni. Ha meg később esetleg tovább szeretnél tanulni, akkor könyvelni tudsz egyetem mellett is!

Ha van még valami kérdésed, akkor írj nyugodtan!

További sok sikert!

2016. márc. 20. 17:20
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
javítom: ha az önéletrajzomba meglátják a vicc kategóriájú logisztikai ügyintéző végzettségemet,...
2016. márc. 20. 17:24
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Előző: nem muszáj beleírnod az életrajzodba.
2016. márc. 20. 18:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Másoknak véleménye ?
2016. ápr. 2. 17:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csillagom, elmondom az ultimate, szuper-duper módszert, amivel minden képzésről meg tudod állapítani, hogy mennyit ér a munkaerőpiacon.

Megpróbálod elképzelni, hogy elvégezted a képzést. Ha sikerült, akkor fogod az internetet/újságot/amit akarsz és nekiállsz olyan állásokat keresni, ahová ezzel menni tudnál. Aztán eldöntöd.

2016. ápr. 2. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, kérdező!
2016. ápr. 2. 20:44
 17/17 anonim ***** válasza:
36%

Ez kb. annyit ér, mint a jogi asszisztensi, vagy a kutyakozmetikusi.

Sz@rt sem!

Menjél gázszerelőnek, azoknak most nagyon megszaladt.

2016. ápr. 2. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!