Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire lehet Magyarországon...

Mennyire lehet Magyarországon és úgy más országokban programozóként elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Még csak kilencedikes vagyok és azon gondolkozom, hogy az informatikát elkezdem emelt szinten tanulni és később programozóként tanulnék tovább.

Mennyire nehéz a képzés Magyarországon?

Mennyire tudnék vele elhelyezkedni?

Mennyire jó a keresete?

Mennyire ajánlott ezt a képzést választani?

2016. jan. 19. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Röviden és tömören az egyik legkeresettebb szak nem csak itthon hanem a világon is.

Nehéznek nehéz, tehát nagyon csak a topon kell lenni matekból, mert abból nagyon sok kell hozzá, nem árt ha már most gyakorolsz programozni.

Ez iránt van jelenleg a legnagyobb kereslet a piacon, neked keresni sem kellesz majd keresnek ők téged egy jó egyetemi diploma után és te még válogathatsz is.

Ha érzel magadban kellő affinitást, van benned kitartás, akkor ezzel mellé lőni nem lehet, viszont egy elismert programtervező vagy mérnökinformatikus diplomáért meg kell dolgozni.

2016. jan. 19. 23:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát alapvetően nekem a matekkal nincs gond. Egy elég erős iskolában tanulom ott is emelt szinten és úgy vagyok vele hogy kb semmit nem tanulok csak ahogy órán átvesszük és úgyis simán ötös vagyok. És hát szerintem a kitartással se lenne gond mert ami érdekel azt szeretem tanulni és ez eléggé izgat. De nem tudom...
2016. jan. 20. 11:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Gazdaságinformatika mennyire nehéz?
2016. jan. 21. 14:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem szokták "tömegével időben elvégezni" kevés az az ember, akinek megy a matek+közgáz+info és a nyelvvizsgát is le tudja tenni. Általában, akinek jól megy a 4-ből 3, az megszenved a negyedikkel. Ismertem ilyen embereket(mindegyik eshetőséget) a kollégiumból.

Magam nem gazdinfós vagyok.

2016. jan. 21. 16:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom hova jelentkezzek akkor..angolból négyes vagyok, matekból is és infóbol is..áhh teljesen kétségbe vagyok esve :(
2016. jan. 21. 17:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Milyen szinten vagy belőlük?

Nem mindegy, hogy egy középszintű gimnáziumi infó 4-es (word excel...) vagy programozói.

Illetve milyen jellegű iskolába jársz?

2016. jan. 21. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem infó szakos vagyok, Adatbázis-kezelést tanulunk, némi programozást, Word, Excel stb..De a középfokú infó érettségi nem hiszem hogy nagy durranás lenne.

Mit értesz az alatt hogy milyen jellegű?

2016. jan. 21. 17:39
 8/12 anonim ***** válasza:
De egyébként igen, középszintű infót tanulok.
2016. jan. 21. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Gimnázium vagy szakközép, vagy más ha igen milyen(közgáz/ infó/reál vagy humán),

2016. jan. 21. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Szakközépiskola
2016. jan. 21. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!