Szerintetek h mondjam el a szüleimnek h magántanuló akarok lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Gyenge imonrendszerem és szorongasom miatt sokat hiányzom iskolából edzésekről. (Általában 38-37 fok koruli lazzal) Ugy erzem ha magántanuló lennék sokat segítene a tanulmányaimon és a splrteljesítménnyemet is fejlesztené.
Az a gond h nem tudom szúleim egyetértenének e velem.
Előre is köszi a segítséget
2016. jan. 19. 17:56
1/4 anonim válasza:
-Anya, szeretnék magántanuló lenni.
-Miért?
-Mert "Gyenge imonrendszerem és szorongasom miatt sokat hiányzom iskolából edzésekről. (Általában 38-37 fok koruli lazzal) Ugy erzem ha magántanuló lennék sokat segítene a tanulmányaimon és a splrteljesítménnyemet is fejlesztené."
2/4 anonim válasza:
Mondjuk azt nem értem, hogy ha a hiányzások miatt problémád van a tanulással, akkor magántanulóként mitől lenne jobb, hiszen akkor még kevesebbet, vagy egyáltalán nem is lennél iskolában. Vagy az iskola fertőz meg mindig?
4/4 anonim válasza:
Te: -Anya, Apa. Meleg vagyok.
Szüleid: -:OOOOOOOO
Te: - Csak vicceltem, magántanuló akarok lenni
Szüleid: -ja, oké, persze, lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!