Van lehetőség másodszor újra leérettségizni akinek már megvan az érettségije?
Annak idején nem vettem komolyan a tanulást, motivációm sem volt igazán, ezért 2-es, 3-as eredményeket értem el. Az azóta eltelt pár évben végigjártam a poklok-poklát a munkaerőpiacon, kevés pénz, szar munka mindenhol és a jövőben ez egyre csak romlani fog.
Szeretnék diplomát szerezni, hogy normális munkám legyen olyan jövedelemmel, amiből meg lehet élni és akár a jövőben családot vállalni rá.
Sajnos nincsenek millióim önköltséges képzésre és a tanulás alatt is kéne valamiből élni így csak a tartalékaimra támaszkodhatok, mivel a diákmunka sem biztos és ha nem büfészakra megyek, rengeteget kell tanulnom, munka mellett még nehezebb lenne.
Van rá valami lehetőség, hogy újra leérettségizzek kitűnőre, hogy felvegyenek államiba? Akár fizetnék is érte, biztosan nem lenne drágább, mint félmillió fölötti félévenkénti önköltséges képzések.
Diákhitel KIZÁRVA mielőtt bárki ezt tanácsolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!