Hogy működik az átjelentkezés felsőoktatási szakképzésről alapképzésre?
Gazdasági képzésről lenne szó, elkezdeném foszkon, és utána mikor befejeztem folytatnám alapképzésen tovább. Azt tudom hogy a kreditek 75% eltudom majd fogadtatni és tudom folytatni a tanulmányaimat, de az nem világos hogy ha adott intézmény foszk képzéséről folytatnám az azonos nevű alapképzésen akkor biztos hogy átfognak venni alapképzésre és tudom folytatni? Vagy a foszk képzés végén egy teljesen új felvételit kell beadnom alapképzésre, megint megjön a pont hogy felvettek-e vagy nem?
Vagy ez pontosan hogy működik van erről valakinek tapasztalata?
BGF-ről lenne szó
Nem lehet szintet ugrani átjelentkezéssel. Amúgy is elég kemény, és intézményenként változó feltételei vannak az átjelentkezésnek, szóval igazából még azonos szintek között sem érdemes arra építeni.
Újra felvételizni kell, ugyanúgy, ahogy korábban, csak ekkor már az alapképzés követelményeinek megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!