Milyen foglalkozás illik hozzám? Mihez lenne "tehetségem"?
Figyelt kérdés
Azért nem minden tantárgyból vagyok jó... pl: történelemből,kémiából és biológiából hármas és négyes közötti tanuló vagyok, német nyelvből négyes, informatikából, földrajzból, matematikából, technikából, énekből és testnevelésből ötös, nyelvtanból,irodalomból,rajzból,fizikából dicséretes ötös. Persze ha lenne konkrét elképzelésem biztos vmit még jobban fel tudnék javítani. Kiskorom öta jól rajzolok, es kiemelkedően jól megy a matek és a fizika. Szeretek egyedi lenni, és a modern világ is magába vonz. Tud nekem valaki valami foglalkozást ? (A pénz nekem nem számít, a lényeg a jó kedvem, persze azért nem ártana a jó fizetési szempont sem :) )2016. jan. 16. 20:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!