Korrigált kreditindex (KKI) számításánál mit és hogyan kell figyelembe venni?
Figyelt kérdés
Első éves hallgató vagyok, és szeretnék egy pályázaton részt venni, ahol KKI alapján lehet jelentkezni. Úgy gondolom, hogy elég jó teljesítményem lett, viszont nem teljesen tiszta, hogy hogyan tudom ezt kiszámítani. Az összes kreditemet teljesítettem, viszont egy vizsga esetében az első nem sikerült, csak másodszorra. Ilyenkor ez is beleszámítódik, vagy csak a végső eredmény (tehát hogy meglett a vizsga)?2016. jan. 16. 13:26
1/2 anonim válasza:
Mivel teljesített kreditekről van, elégtelen jeggyel pedig nem szerzel kreditet, így már csak logikusan belegondolva is az az érdemjegy számít, amelyikkel sikeresen teljesítetted.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben! Nagyon köszi a segítséget!
2016. jan. 16. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!