Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok véleményezni az...

Tudnátok véleményezni az EDUCATIO kiállítást?

Figyelt kérdés

Milyen a hnagulat? Milyen programok vannak? Érdemes elmenni? Van a csarnokon belül étkezési lehetőség?

Írjatok le mindent ami eszetekbe jut 

2016. jan. 13. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Tavaly felvételiztem és nagyon jól éreztem magam ott, gyakorlatilag ott döntöttem el, hogy pontosan hivá is szeretnék menni. Arról, hogy milyen programok vannak, a honlapjukon lehet tájékozódni, mi az osztállyal mentünk fel, mindössze néhány órát voltunk ott, így nagyon nem láttam bele, hogy milyen programok voltak.

Étkezési lehetőség asszem van, valami büfé, de nem mernék rá fogadni.

2016. jan. 13. 14:56
 2/2 anonim ***** válasza:
egyedül nem érdemes menni..ha társaságban vagy egészen jó hangulatban telik, az első napon ha mész, és megállsz a standoknál kérdezgetsz, sok táskát és tollat lehet gyűjteni :D. Ami meglepő, hogy nem ritka, hogy a szülők is ott vannak, úgyhogy akár szülővel sem halálosan gáz ott megjelenni. étkezési lehetőség..hát ne haragudj de ez nem egy étterem, oktatási kiállítás, vigyél szendvicset, vagy ha SOS enned kell, akkor ételesbe rizs-húsi és jó étvágyat :P
2016. jan. 15. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!