Mit gondoltok az eddigi 0% otthoni tanulás mellet, sorozatos 1-es, össze lehet hozni jó jegyet 7. év végére?
Figyelt kérdés
le vagyok maradva mivel sok a hiányzásom, otthon nem tanulok, úgy gondoltam rászánom most már magam, a jó iskola végett, de nem tudom hogy ha most nekikezdek betudom pótolni ezt a sok lemaradást, lesz e értelme majd, kiből van a jó tanuló?2016. jan. 11. 20:52
2/3 anonim válasza:
Egyesből jó jegyet év végére kizárt, hogy összehozz. Nekem egyszer sikerült félévi kettesből négyest csinálni. Meg is kaptam a tanártól, hogy 38 éves pályafutása alatt én vagyok az első tanuló akinek fél év alatt két jegyet sikerült javítani az átlagán. Hozzáteszem nem kis munka volt.
Meg kell küzdened a saját lustaságoddal és a tanárok előítéleteivel is, arról nem beszélve mennyi mindent kell bepótolnod az eddigi nem tanulások miatt. Hát sok sikert, de szerintem hármasnál jobb jegyre ne számíts. Talán jövőre.
3/3 anonim válasza:
Régen voltam már hetedikes, de bízz magadban, menni fog. Ha elhatározod magad, az hosszú távra szól, valamikor el kell kezdeni. Sokan az érettségi előtt döbbennek csak rá, hogy tanulni kellett volna az elmúlt években. Nem vagy lemaradva! Lehet, hogy az évvégi bizonyítványod nem lesz szín jeles, de saját magadat legalább legyőzted, ez pedig nem mérhető jegyekeben. Később megtérül majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!