Mi a véleményetek a nemzetközi tanulmányok alapszakról?
Figyelt kérdés
Még csak 11-es tanuló vagyok, de már el szeretnék gondolkozni azon, hogy hova is tovább. Több kérdésem lenne. Az alapszak után milyen mesterképzésekre lehet jelentkezni? Megéri ide mennem? Szerintem sem emeltezni nem fogok, se nyelvvizsgám nem lesz érettségiig. Azért gondoltam erre a szakra, mert ugy hallottam, hogy itt nem olyan kemény a matek. A reál tantárgyakból szinte teljesen hülye vagyok. A humán tantárgyakkal viszont nincsen problémám. Nem szeretnék mérnök lenni, sem orvos, sem informatikus, nem szeretnék külföldre menni, milliókat keresni havonta. Itthon szeretnék megélni, valami olyanból, amit szeretek.2016. jan. 10. 14:55
1/1 anonim válasza:
1. egyetemre nem mehetsz emelt szintű érettségi nélkül
2. a nemzetközi tanulmányok nem neked való, ha egyáltalán nem érdekel külföld, itthon nem lehet belőle megélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!