Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Angoltanár vagy műszaki...

Angoltanár vagy műszaki menedzser? Szerintetek megélhetés, karrier szempontjából melyik pályát szerencsésebb választani?

Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Angol tanár. Magántanítással, szakfordìtással, tolmácsolással. Kiemelkedő órabér, rugalmas munkaidő, szabadság, függetlenség. Nem kérdés.
2016. jan. 7. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Most aztán elbizonytalanítottál... Eddig meg voltam győződve róla, hogy angol tanárként nem keresnék annyit, mint a műszaki menedzserrel.
2016. jan. 7. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Angollal és egy másik nyelvvel dolgozom, már 10 éve.

3000.-t keresek óránként, nem gimiben tanítok, máshol. Tanítás, korrepetálás, nyelvvizsga felkészítés, fordítások (leütésenként van árazva), stb. jobb hónapokban akár 350-400 is megvan. Nem tudom, hogy mennyit keres egy menedzser és mennyi munkával, mennyire kötötten, de szerintem ez azért nem rossz.

2016. jan. 8. 01:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez tényleg jól hangzik, köszi az infót! Azt még elárulnád, hogy hány órát dolgozol egy nap?
2016. jan. 8. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor tőlem meg legyen egy szavazat műszaki menedzserre:

ipari területen keresik a szakembereket és némi talpraesettséggel illetve idegennyelv ismerettel jól lehet érvényesülni. A fentebb írt fizetés is elérhető néhány év után.

Angol tanárnak lenni szerintem nagyobb lutri, bár bejöhet az is, mint egy fentebbi hozzászólónak.

De ha jól tudsz angolul, magánórát akkor is adhatsz meg szerintem fordíthatsz is, ha nem ezt tanultad az egyetemen.

2016. jan. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!