Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » AM motor jogosítványt külföldr...

AM motor jogosítványt külföldről is letehetem?

Figyelt kérdés
Le szeretném tenni az AM motoros jogosítványt, csupán annyi a gond, hogy Bécsben élek, és nem tudok mindig magyarországon lenni. Havonta 2x leszoktam menni, Budapest mellé egy kisvárosban, mivel ott élnek nagyszüleim, valamint nyáron is ott szoktam lenni. Kaptam egy motort, és szeretném rá megszerezni a jogsit, de azt nemtudom, hogy van e lehetőség ilyen otthoni tanulásra, mivel hétköznap nemtudnék elmenni magyarba. Ha elkezdeném letenni, milyen gyakran kéne viszajönnöm, valamit lehetséges hogy az, hogy megbeszélni hogy föleg szünetekben legyen a vizsga stb?
2016. jan. 7. 13:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!