Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Informatika érettségi, hogyan?

Informatika érettségi, hogyan?

Figyelt kérdés

Már érettségiztem(szlovákiában), de most szeretnék egy középszintű informatika érettségit is tenni(egyetemet váltanék), és erre csak Magyarországon van lehetőségem. Megtaláltam, hogy hol és hogyan kell jelentkezni, csak azt nem tudom, hogy mégis milyen az az érettségi. Van szóbeli és külön írásbeli része? Milyen érettségi tételek vannak? Meg vannak adva előre? Milyen programokat kéne tudnom használni, van programozás?

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. jan. 6. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyakorlati rész: szövegszerkesztés, táblázatkezelés, adatbázis-kezelés, valamint a prezentáció/webszerkesztés/grafika hármasból egy vagy több. 120 pont. Szóbeli: 30 pont, a témaköröket a vizsgahely adja, a tételek titkosak, itt zajlik az internetes témakör gyakorlati bemutatása is.

[link]

[link]

2016. jan. 6. 17:37
 2/3 anonim válasza:
Középszinten nem kell programozás!
2016. jan. 7. 17:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. jan. 7. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!