Milyen tagozatot válasszak gimiben?
Tudom rengeteg kérdés és infó van fent a neten.. De nem tudom eldönteni. A sulinkba 4 tagozat közül választhatok:humán, reál, természettudományi és általános(emelt szintű informatika). Eddig humánra gondoltam, viszont én és a töri=ég és föld(6. Óta új a tanárunk és eléggé megutáltatta velem a tárgyat), irodalom sem a legfényesebb. Viszont a reáltárgyak jobban mennek. De ha nem humánra megyek, akkor az a tanár fogja tanítani nekem a törit, aki most, így nem fogja felkelteni az érdeklődésem és 100% hogy 3-asra fogok érettségizni. Gondolkoztam másik sulin, ahol van nyelvi tagozat,ami a szívemhez és tudásomhoz is Közelebb áll, viszont a szüleim nem engednek másik suliba. Érdemes lenne meggyőzni őket? Nagyon tanácstalan vagyok!
14/L
Tüntest fel jó szinben az ottani dolgokat pl.:az ottani tanárokról azt mondják jobban magyaráznak,kedvesebbek,vagy,hogy nem tudhatod,mit hoz a jovő,és lehet kimennél külfoldre,és jól jon hozzá az extra nyelvtudás,esetleg,ha nyelvtanár akarsz lenni akkor mond el a szüleidnek,hogy nem akarsz csak pampogni az óráidon,hanem biztos akarsz lenni a tudásodban.
1. válaszoló
Amúgy nyelvtanárnak készülök :D
A szüleim nem szeretik azt a gumit mert elvileg nem a legjobb színvonalú... De próbálkozok ismerőst keresni aki oda jár... Köszi a segítséget!! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!