Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debrecenben milyen a vegyeszme...

Debrecenben milyen a vegyeszmernöki szak?

Figyelt kérdés
Mennyire nehéz, ha emelt biológia,kémiával memme oda az ember?

2016. jan. 3. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Személyfüggő.

Én pl biomérnöki szakon vagyok, de számtalan közös óránk volt főleg az elején vegyészmérnökökkel.

Van jó pár ismerősöm ott.

Emelt biológiára oda egyáltalán semmi szükséged nem lesz :D

Emelt kémia jól jöhet, de pl ua. kémiát tanultuk együtt mi is a vegyészmérnökökkel... én közép kémiával mentem, azzal is túl lehet élni.

Ált.Kém. van első félévben az elég easy, utána jön szerves kémia az már komolyabb, vegyészmérnököknek van még szervetlen is, majd jönnek az analitikai kémia, műszeres analitika stb, szval rengeteg kémiát tárgy lesz, emellett két félév matek, fizika is asszem kettő volt nekik, utána jön fizkém is, jó pár labor, meg jó pár mérnöki tárgy.

Összegezve.: matek, kémia, fizika tudásnak veszed leginkább hasznát a vegyészmérnökin

2016. jan. 4. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!