Aki nyelvszakos tanárnak megy, annak van lehetősége az adott nyelvterületen tölteni egy-két félévet?
Senkinek nem tiltják, hogy magától kimenjen. Értelemszerűen egy szlavisztikásnak ez nem nagy kunszt. Viszont nem értem, anglisztikásokkal kapcsolatban mire gondolsz: ők Erasmusszal vagy CCUSA-val mehetnek ki. Egyiket sem kapja ingyen az ember: előbbihez jó átlag, utóbbihoz sok pénz kell. De gyakorlatilag bárki mehet, aki tud angolul.
Szóval nem jár senkinek sem alapból.
Szalvisztikásoknak miért nem nagy dolog? Ezt a szalvisztika[orosz] tanulmányozása közben láttam "Szakmai gyakorlat: A szakmai gyakorlat magában foglalja a képzési idő alatt egy alkalommal a szakiránynak megfelelő nyelvterületi gyakorlatot." Innen gondoltam, hogy az "jár" nekik.
Amúgy nem tudod véletlenül, hogy ERASMUS-szal ki lehet-e menni Oroszországba?
Ui.: köszi a válaszod!:)
"Szalvisztikásoknak miért nem nagy dolog?"
- Mert körbevesz minket Szerbia, Szlovákia, Ukrajna, Horvátoszág, de közel van még Csehország és Lengyelország is. Anglia egy kicsit messzebb van.
"Amúgy nem tudod véletlenül, hogy ERASMUS-szal ki lehet-e menni Oroszországba? "
- Mivel nem tagja az EU-nak, valószínűtlen.
Kifelejtettem, hogy orosz szakra készülök.:)
Hát ezt sajnálattal hallom. Köszi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!