Véleményt szeretnék kérni, bővebben lent. FONTOS!?
Szval 11.osztályos tanuló vagyok rajz szakon és még mellé az angolt vettem fel faktnak. Eddig még nem igazán gondolkodtam h mit szeretnék majd csnálni hova tovább és még nem is nézelődtem annyira. De most vmi nagyon megfogott...az orvosi egyetem.
Tudom h a lehető legnehezebb jutott az eszembe XD
Tehát abba szeretném a véleményeteket kikérni h ha most kémiát nem is tanulok és bioszt és fizikát normális óraszámban tanulom és ugyebár bioszból emelt érettségi kell és a kémia és fizika választható h melyikből akarok emeltezni és mellé még olyan 4.7-4.8-as tanuló vagyok (bár ezt a fél évet egy kicsit elrontottam).
Még így is esetleg számításba vehetem az orvosit?
természetesen először a tanáraimmal kell ezt megbeszélnem és persze akkor a következő évtől ha lehet olyat tanulnék ami kell...
VÉGÜLIS REMÉLEM ÉRTHETŐ MIRE AKAROK KILYUKADNI xd NAGYON BIZONYTALAN VAGYOK ÉS ATTÓL FÉLEK H KÉSŐ VAN MÁR EHEZ A DÖNTÉSHEZ ÉS TUDOM H HÁTRÁNNYAL INDULNÉK DE MÉGIS MOST ELŐSSZÖR ÉRZEM AZT H VMI ENNYIRE MEGTETSZETT
a válaszokat előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!