Tudnátok olyan munkákat mondani, ahol sokat kell mozogni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírok megmaradni egy helyben, a lételemem a mozgás. Alig várom, hogy vége legyen a sulinak, és megyek is mindig futni, mert egyszerűen nem bírom a sok egy helyben ülést. Esténként meg két órás kick box edzésre járok minden nap, hogy levezessem az összes feszültségemet és hogy eleget mozogjak. Na már most az életben sokan, nagyon sokan ülő munkát végeznek. Reál tantárgyakból vagyok jó. De nem akarok informatikus meg közgazdász stb lenni, mert azok is egész nap ülnek. Tudnátok nekem olyan szakmákat mondani, ahol munkavégzés közben sokat kell mozogni? Lány vagyok2015. dec. 26. 08:36
1/1 anonim válasza:
Legyél edző, jógatanárnő, vagy olyan, aki edzéseket tart azáltal, hogy megmutatja a feladatokat másoknak (annak a munkának nem tudom mi a neve :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!