A Magyar Légierőről szeretnék megtudni pár dolgot, ebben kérném a segítségeteket?
Reménykedem,hogy van/lesz köztetek pilóta,katona.Szóval annyit kéne tudni,hogy megint megcsapott ez a pilóta vágy,és mivel tudom magamról,hogy bem vagyok makk egészséges,ezért esélyem sincs.Na de,hogy be igy álljak a dologhoz,olvasván a következő oldalt [link] felbátorodtam,es a hangsúly a szemesbrészen van.Írták,hogy azokat a műtéteket amik ott szerepelnek,kitudjak mutatni,nos ugyebár én kontaktlencsét viselek,es alkalmam lenne megműttetni a szemem,és azt nem tudják kimutatni (szerintem,amúgy egy sima lézeres műtét a szaruhártyán).Kancsal nem vagyok,hülye sem (bár ezt úgyis a teszt dönti el)kitartásommal nincs gond,es jöjjön a nagy kérdés "LENNE-E ESELYEM?"Ha nem,elfogadom,van a honvédségnek más területe is,ami tetszik.Nagy álmom hogy katona lehessek.Segítségeteket nagyon várom,illetve köszönöm
17/F
A linkelt oldal szerint a lézeres szemműtétet is ki tudják mutatni műszeres vizsgálattal.
"Látásjavító szemműtét (LASIK, radiális keratotomia) nem megengedett, ezek megtörténte műszeres vizsgálattal kiszűrhető."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!